Værd at vide om tekstforfatter priser

07 april 2021 Cecilie Mortensen

Hvis du står til at skulle bruge en tekstforfatter, så vil du sikkert gerne vide, hvad du går ind til prismæssigt. Lad os derfor også prøve at kigge på, hvordan priserne kan være sat sammen forskelligt, og hvad der kan spille ind på de priser, du finder online.   

Bliv klogere på tekstforfatter priser

Tekstforfatter priser kan være sammensat på mange forskellige måder, alt efter hvilket firma du tager fat i. Du vil både finde firmaer, som giver dig en pris baseret på, hvor mange normalsider der skal skrives. Omvendt er der mange tekstforfattere, som giver en pris, der er baseret på pris/ord. 

Hvis du vil blive klogere på den pris, du skal betale ved en tekstforfatter, så gør dig gerne overvejelser om, hvor meget tekstarbejde, der skal laves. Det kan nemlig være den bedste måde, du kan få en retvisende pris på. 

Hvad kan påvirke tekstforfatter priser? 

Der er en række forskellige ting, der kan påvirke prisen for en tekstforfatter. Tit og ofte varierer priserne alt efter den type af tekst, der skal laves. Der kan nemlig ligge mere arbejde i visse teksttyper end andre. Et blogindlæg kan f.eks. kræve mere arbejde og research, end hvis en eksisterende tekst skal optimeres. En salgsside kan også være mere krævende, end hvis du ønsker hjælp til korrektur. Prisen har derfor også en stor sammenhæng med det, der skal laves til dig.

Du vil naturligvis også opleve, at firmaer generelt bare prissætter deres ydelser forskelligt. Derfor er det også til din fordel, hvis du kontakter en lille håndfuld firmaer, som du indhenter uforpligtende tilbud fra. På den måde har du et bedre grundlag for at sammenligne de tekstforfatter priser, du kan forvente til din opgave. Og blandt andet på baggrund af disse, kan du have et bedre grundlag for at vælge det firma, du vil bruge til din tekstopgave.