Styrk dit CV med Office 365 kurser

19 juli 2020 Silje Hansen

I dag er det ikke kun på studiet, hvor man bruger Microsoft Office 365 programmer, men også i stor del af erhvervslivet. Det er vigtigt at kunne arbejde i programmer som Word, Excel og Power Point, da det er en stor fordel, når man skal ud i erhvervslivet og have job. 

Uanset om du er jobsøgende eller allerede har et job, kan det være en fordel at videreuddanne dig eller dygtiggøre dine færdigheder, hvis du ønsker at stå bedre stillet i en fyringsrunde eller generelt, hvis du ønsker at blive forfremmet en dag. Her kan du både styrke dit CV og dine kompetencer ved at tilmelde dig et Office 365 kursus. 

Sådan vælger du det rette kursus for dig

Der findes i dag mange forskellige kurser at vælge imellem, hvorfor det er vigtigt at vælge det rette for dig. Det handler i stor grad om at vælge det kursus, der passer til dit niveau, så du tager derfra med ny læring om, hvordan du kan bruge programmet helt basalt eller med de udvidelser og ekstra funktioner der er i programmet. Særligt Excel er et avanceret program, hvor du kan lave mange smarte beregninger og løsninger, som du kan bruge, når du skal lave tilbud til dine kunder eller interne budgetter, regnskaber eller salgsværktøj til sælgerne. 

Hvor finder du et godt kursus i Office 365? 

Er du på jagt efter et kursus i Office 365? Der findes i dag mange forskellige udbydere af kurser rundt i hele landet. Her er din opgave at finde det kursus, hvor du kan lære mest og få med fra. Her er det en fordel at vælge et professionelt firma, der kun lever af at udbyde forskellige kurser. Her kan du forvente et professionelt set-up på mange forskellige niveauer af Office 365 kursus. Vi kan varmt anbefale at vælge 4D.dk.