Hvis du som privat person skal i gang med at bygge et nyt hus eller i gang med en større ombygning, er det en god ide at få lavet en professionel entreprisekontrakt med entreprenøren. Det samme gælder, hvis jeres virksomhed skal bygges om eller have et helt nyt domicil. Med en entreprisekontrakt er alle jeres aftaler i forbindelse med entreprisen nemlig blevet skrevet ned, og I kan derfor nemt finde ud af, hvad det er, I har aftalt. Det gør også, at I har noget meget konkret at forholde jer til, hvis I bliver uvenner over kontrakten. 

Hvis du har brug for hjælp til at udforme en entreprisekontrakt, kan du med fordel se mere på hjemmesiden entreprisekontrakt.dk. Her kan du få alle de råd, du har brug for i forbindelse med kontrakten. Det er advokatfirmaet Hviid Advokater, der står bag hjemmesiden. Hvis du ønsker det, kan de selvfølgelig hjælpe dig med at udforme en entreprisekontrakt. Ellers er der også mange andre advokater, der kan hjælpe dig. 

Hviid Advokater har stor erfaring med at hjælpe både store og små virksomheder så vel som private med at få udfærdiget entreprisekontrakter. De kan derfor også hjælpe dig. 

Det er altid en stor ting at skulle gå i gang med at bygge et nyt hus eller et nyt domicil. Der vil være rigtig mange penge på spil. Det samme gælder, hvis I skal have lavet en stor ombygning eller tilbygning.

Når I skal have lavet en entreprisekontrakt, er det derfor en god ide, at I finder ud af de præcise vilkår for entreprisen. Det kan være, hvornår den skal være færdig, hvad der sker, hvis den ikke er færdig til tiden, om I skal bruge domstolene eller Voldgiftsnævnet, hvis der opstår uenigheder om kvaliteten af byggeriet og så videre. 

En entreprisekontrakt behøver ikke at være særlig lang, men skitserer alle de vigtigste detaljer. Derudover vil der typisk være en masse bilag i forhold til arkitekttegninger, tidsplaner og lignende. 

Det er altid bedst at få en advokat til at lave kontrakten. Du bør aldrig selv kaste dig ud i det eller bare godtage en kontrakt, som entreprenøren kommer med. Kun når kontrakten er udformet af en advokat, du har tillid til, kan du være sikker på, at du er bedst muligt sikret, hvis der mod forventning skulle opstå problemer i forbindelse med kontrakten. Du kan se entreprisekontrakten lidt som en forsikring: Du har ikke lys til at skulle bruge den, men hvis du får brug for den, er den virkelig god at have.