Reparation af emalje i badekar – en nem og billig løsning

20 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

De fleste mennesker sætter pris på et afslappende karbad i ny og næ. Når man nedsænker sit legeme i det varme og velduftende vand kan man nærmest mærke stressen fordampe.

Det er således ren luksus at være i besiddelse af et badeværelse med et flot og rummeligt badekar. Men er badekarret grimt og uhumsk at se på kan det hurtigt lægge en dæmper på lysten til at tage lange varme karbade.

Hvordan reparerer man emaljen i et badekar?

Hvis emaljen i dit badekar har fået overfladiske skader i form af ridser, krakeleringer, skrammer eller grimme misfarvninger kan det godt lade sig gøre at reparere emaljen ved hjælp af en reemaljering. Denne skal udføres af en badekarsmaler med det rette håndelag og professionelle udstyr.

En reemaljering tager cirka fire timer og består af flere forskellige trin. Indledningsvis skal badekarret slibes indvendig så overfladen fremstår helt lat og ensartet.

De enkelte emalje komponenter påføres lag på lag. Først primes badekarrets inderside med epoxy grunder. Så spraymales polyurethan på ved hjælp af en sprøjtepistol. Sluttelig skal den nye emalje have lov at hærde i omtrent fireogtyve timer. Og så kan du endelig tage dit badekar i brug igen.

Hvem kan hjælpe med en reemaljering i København?

Er du bosat i det københavnske, for eksempel på Frederiksberg eller i selve hovedstaden, kan du tage kontakt til Emaljemanden. Emaljemanden er din badekarsmaler i København, og har igennem årene hjulpet kunder over hele Storkøbenhavn med at få deres badekar til at fremstå flotte og skinnende.

Når du vælger at lade Emaljemanden forestå renovering af badekar er du garanteret et smukt og holdbart resultat i form af en stærk emalje som kan holde til mange års daglig anvendelse.

Du kan kontakte Emaljemanden vi hjemmesiden emaljering-af-badekar.dk – klik ind og få et skarpt tilbud på reemaljering af dit badekar.