Med hulmursisolering kan du spare 35 % på varmeregningen

18 januar 2018
Med hulmursisolering kan du spare 35 % på varmeregningen

Hvis dit hus ikke er så godt isoleret, vil du tydeligt kunne mærke det om vinteren – og se det på varmeregningen. For at kunne holde ud at være i huset om vinteren er I nødt til at skrue højt op for varmen, og det giver selvfølgelig et større varmeforbrug. Det er derfor en god ide, at du ser på, hvordan du kan få isoleret dit hus, så du bedre kan holde varmen om vinteren.

En god og billig løsning er, at du får lavet en hulmursisolering af dit hus. Der går man ind og borer små huller i væggene udefra, så man kan sprøjte mere isoleringsmasse ind i dem. Det er meget simpelt og koster derfor ikke alverden. Derudover kan det faktisk også være med til at spare dig for mange penge på varmeregningen, at du gør det. I nogle tilfælde har folk sparet helt op til 35 % på at få hulmursisoleret deres hus. Det kan løbe op i mange tusind kroner alt efter husets størrelse og er altså noget, der virkelig kan mærkes på budgettet. 

Der findes en lang række forskellige firmaer, der kan hjælpe dig med at hulmursisolere. Faktisk kan det føles som lidt af en jungle, når du begynder at søge på nettet. Bor du i Sønderjylland eller Midtjylland, kan et godt firma for dig at kigge nærmere på være efterisoleringdanmark.dk. De har stor erfaring og kan tilbyde dig en meget rimelig pris på opgaven. Det er derfor et godt bud for dig. 

De fleste firmaer kan komme med et uforpligtende tilbud, når du gerne vil have hulmursisoleret. Det kan være en god ide for dig, at du indhenter tilbud fra flere forskellige firmaer. Det kan være med til at gøre, at du finder frem til den billigste pris. Når det er et uforpligtende tilbud, sker der jo netop ikke noget ved, at du ikke tager imod tilbudet fra dem, som du vælger fra. 

Flere nyheder