Kimono som lingeri

06 august 2020 Anne-Mette Hansen

Kimonoen er nok bedst kendt som den japanske og farvestrålende beklædningsgenstand. Her var den i sin tid en almindelig form for tøj. Men i vesten er den bedre kendt som en slags eksotisk lingeri. Ofte i bløde silkestoffer og satin. Dog er den ikke kun anset som fræk og forførende, den kan også være en slags let og tynd badekåbe. Vil du vide mere om kimonoer som lingeri? Læs med her.

Kimonoen har mange formål

Som lingeri er kimonoen ofte kombineret med en lingerikjole eller med et sæt forførende undertøj. Du kan derfor bruge den både som en slags badekåbe, når du er stået op og synes at det er for køligt bare at gå rundt i dit undertøj eller i din natkjole. Den kan også fungere som en slags forførende lingeri. Hvor du har kimonoen på og lukket til for dit frække undertøj. Det kan også være, at kimonoen er det eneste, du har på. Det er op til dig! Der er faktisk mange måder, man kan bruge kimonoen på forførende vis på. 

Shop eksklusive og elegante kimonoer og lingerikjoler

Hos Love-Lingeri finder du et virkelig stort udvalg af eksklusive kimonoer, der er perfekte til brug i soveværelset eller bare til når du nyder en afslappende søndag i dit hjem. Deres webshop byder også på mange lingerikjoler. Disse er virkelig fine i satin, ligesom kimonoerne, og oplagt til når du vil se godt ud i soveværelset, forføre manden i dit liv eller give en skøn gave til kvinden i dit liv. 

Du finder både kimonoer, der er velegnede til at gå bruge som en slags badekåbe. Men også mere forførende udgaver, f.eks. i gennemsigtigt stof med blondedetaljer, der egner sig godt som frækt lingeri til soveværelset. 

Gå på opdagelse hos Love-Lingeri, og find din behagelige eller frække og forførende kimono i dag. Du kan se alle deres styles her.