Hvilket type bademøbel mangler du?

16 april 2020 Anders Lundtang Hansen
Hvilket type bademøbel mangler du?

Med bademøbler tænker vi mere lige den slags, som du ikke allerede har placeret på badeværelset, som der er skruet fast, hvilket kan være skabe, brushave med videre.

Disse kan selvfølgelig udskiftes, men nu vil denne artikel mere dreje sig om de bademøbler, som man bare ved et snuptag og godt med muskler lige kan flytte rundt på og skifte plads, som man lyster det.

Et eksempel på dette kan være mange, men blandt mange ting, vi vil nævne, så du kan få inspiration til, hvad du mangler eller vil udskifte på dit badeværelse, kan vi nævne alt fra et badeforhæng, hygiejnespand, spande til vasketøj, en kurv til håndklæder med videre.

Måske er det også nogle nye ting, du vil investere i, som slet ikke skal udskiftes, men som skal suppleres dertil. Dette kan være sådan en dæk af filt, man sætter på toiletbrættet.

Samtidig er der jo også ting, som man bare ikke kan undvære, når man skal bruge ens badeværelse, og det er ting som bademåtter og et badeforhæng.

Ud fra vores beskrivelser af ting kan du nok også se, at det kommer meget an på, hvor plads man har på ens badeværelse, hvor man nok bliver nødt til at vælge de nødvendige ting først, og så kan man se, om der er plads eller behov til noget ekstra supplement.

Har man mere end ét badeværelse, så kan man jo placere de forskellige ting i forskellige lokaler af disse.

Men som sagt skal man også lige tjekke, om der ikke alene er plads, men også om målene på tingene passer.

Der er jo meget forskel på, om man har et badeværelse på størrelse med et klædeskab, hvor man næsten tager bad i håndvasken, eller om man nedsænker sig i et spabad i én afdeling af badeværelset, fordi man har så meget plads.