Gør stuen personlig og unik med flotte gulvlamper

13 juli 2018 Astrid Pedersen
Gør stuen personlig og unik med flotte gulvlamper

Smukke og stilfulde lamper kan antage mange former og faconer. Der findes designerlamper inden for enhver kategori – gulvlamper, loftlamper, væglamper, bordlamper og pendler – og samtidig er der mange designere og producenter, som har kastet sig over genren lysmageri. Formgivning af lamper er et helt specielt felt, idet der på én gang skal tages hensyn til den stil og indretning, lampen skal indgå i, og til den måde, hvorpå lyskilden udnyttes. De nyere former for pærer – for eksempel LED og sparepærer – afgiver ikke nær det samme lækre lys som fortidens glødepærer. Dette stiller ekstra krav til de nyere lamper, som skal formå at få det bedste ud af de nye typer pærer.

Gulvlampen – et fashion statement, der er til at få øje på

For mange designerlamper kommer funktionaliteten i anden række. De spændende og inspirerende gulvlamper er blandt de typer af lamper, som ikke skal træde diskret i baggrunden og udelukkende afgive lys til arbejdsbrug. Denne type lampe fungerer som en skulptur i sig selv, på linje med resten af stuens decor. En gulvlampe er et møbel på linje med rummets andre møbler, og vil typisk blive placeret på en fremtrædende plads i rummet – ikke gemt af vejen. Det ville nemlig være synd – din designer gulvlampe er skabt til at blive vist frem og beundret af gæster ved selskabelige lejligheder, og samtidig være til glæde for dig i hverdagen.

Find din flotte designer gulvlampe online

Hvis du er i markedet efter en lækker gulvlampe, som kan udsmykke din stue, kan du kigge forbi andlight.dk. Her finder du et bredt sortiment af gulvlamper og andre typer lamper fra designere og producenter – danske såvel som internationale – som Lightyears, Louis Poulsen & PH, Luceplan, Lumen Center Italia, lumini, Made By Hand, Marc Pascal, Please Wait to be Seated, RestartMilano, roommate og Royal Botania.

Flere Nyheder