Gør en forandring for dit humør med MENU lamper

11 juni 2019 Anders Lundtang Hansen
Gør en forandring for dit humør med MENU lamper

Det kan lyde lidt utroligt, at MENU lamper faktisk ville kunne gøre en direkte forskel på dit humør, men det er faktisk muligt.

Og her menes ikke bare, når du køber MENU lamper, sætter dem op og oplever, hvordan de passer ind i indretningen og giver godt lys modsat dine tidligere lamper eller mangel på samme.

Den glæde er selvfølgelig god, men den er en kortvarig lykkefølelse. Vi mener den glæde, der er mere vedvarende, og den kan lamper fra MENU opfylde for dig.

Vi lever i et land, hvor sommeren er kort, vejret er utilregneligt, men værst af alt så er vinteren lang, ubærlig og synes næsten aldrig helt at slippe sit tag i os.

Når dagene er kortest, så finder de lyse timer faktisk sted, mens de fleste mennesker er på arbejde og måske befinder sig indenfor på et kontor hver dag.

Så vi tager på arbejde i mørke, og vi tager hjem i mørke, og imens får vi ikke de naturlige vitaminer fra solens stråler, og lamperne på arbejdspladsen giver måske ikke et godt nok lys.

Men det gør MENU lamper. 

Nu skal det ikke forstås sådan, at solens stråler kan erstattes af en lampes, men det er faktisk en brav erstatning og kan være med til at gøre, at man holder humøret oppe.

Mange danskere lider af vinterdepression, men det kan man få lidt på afstand, hvis man sætter sig under en MENU lampe eller sørger for, at lyset fra disse lamper bliver fordelt godt nok omkring dig, så lokalet bliver lyst op og kan skabe en tiltrængt erstatning for mørket på den anden side af vinduerne.

Køb derfor rigeligt med MENU lamper, så du ved, at du altid kan få nok lys derhjemme, som bestemt kan være med til at holde depressionerne og det dårlige humør for døren.