Gør boligen attraktiv med en gulvafslibning

05 november 2020 Astrid Pedersen

Går du i tanker om at sælge din bolig, og vil du gerne maksimere salgsprisen? Så er der faktisk mange tiltag, du kan gøre for at forøge boligens værdi. Det er eksempelvis oplagt at male boligen indvendig med hvid maling.

På den måde kan du skabe lys, rum og sammenhæng i stuer og værelser og få boligen til at fremstå nyere og renere. Du bør selvfølgelig sørge for at såvel køkken som badeværelse er rengjort fra gulv til loft, så der ikke er dårlig lugt eller synlige mærker af kalk eller fedt. Og endelig kan du lade samtlige trægulve i hele boligen afslibe.

Hvorfor skal jeg slibe gulve forud for et salg?

Måske synes du det kan virke overflødigt med en gulvafslibning når nu dit hus eller din lejlighed alligevel skal sættes til salg. Men der er faktisk meget at vinde ved en gulvafslibning, når det handler om at gøre boligen mere attraktiv for potentielle købere. Et slidt trægulv kan fremstå som beskadiget, og som noget der alligevel skal skiftes ud. For en køber vil dette være lig med ekstra arbejde og udgifter. Og så vil han eller hun måske hellere vælge en bolig hvor gulvet fremstår smukt og ensartet.

Med en gulvafslibning kan du få dit gulv til at stråle om kap med de nymalede vægge – og dermed få det til at synes lysere og langt smukkere end før. Dette vil have samme effekt som den hvide maling på vægge og i lofter, og gøre boligen både kønnere og nyere at se på.

Hvem kan hjælpe mig med en professionel gulvafslibning?

Uanset hvor i Danmark du bor kan du altid få et gratis og uforpligtende tilbud på en grundig og effektiv gulvafslibning, udført af professionel gulvsliber, hos det danske gulvfirma Gulvkanonen. Du kan læse mere på Gulvkanonens hjemmeside https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-kalundborg/ 

Flere Nyheder