Find de bedste produkter på dit lokale apotek

07 juni 2019 Astrid Pedersen
Find de bedste produkter på dit lokale apotek

Det at have et velassorteret og professionel drevet apotek inden for rækkevidde er en væsentlig forudsætning for den daglige velfærd. Apoteket er ikke blot et sted, hvor man indleverer sin recept og afhenter sin læge ordinerede medicin. Det er også et sted, hvor man kan få kvalificeret vejledning i forbindelse med indtagelse af samme medicin, og samtidig få gode råd til indkøb af håndkøbs præparater, natur medicin og andre varer, du typisk finder på dit lokale apotek.

Apoteket garanterer produkter af høj kvalitet

Når du vælger at købe produkter til eksempelvis sårpleje eller personlig hygiejne på dit apotek, er du sikker på, at du får varer som er gennemtestede og godkendte ifølge alle gældende standarder. Du kan således trygt købe eksempelvis produkter til barn og baby på apoteket i sikker forvisning om, at disse produkter kun indeholder det absolutte minimum af allergi fremkaldende og hormon forstyrrende stoffer.

Det samme gælder for produkter til intimpleje og de sæber og lotions, du har brug for, når du er gravid eller har allergi eller overfølsomhed. Og har du brug for ekstra kost tilskud eller natur lægemidler, kan du være sikker på, at de produkter, du finder på apoteket, er godkendte og holder en høj standard.

Find dit lokale apotek i Randers

Randrusianerne er i besiddelse af intet mindre end tre apoteker og et enkelt apoteksudsalg. Alle har professionelle farmakonomer tilknyttet, som er fuldt rustet til at levere den rette vejledning i forhold til såvel receptpligtig medicin som diverse håndkøbs produkter.

Apotekerne i Randers har gode og lange åbningstider, og har kun lukket om søndagen. Samtlige apoteker er placeret centralt i forhold til den offentlige transport og med gode muligheder for at parkere i nærheden. Du kan på de tre apoteker få udleveret din receptpligtige medicin straks, og på apoteksudsalget inden for få timer. Læs mere på randersapotek.dk