Det er altid en god ide at have lavet et testamente, så man sikrer sig bedst muligt, at ens sidste vilje kommer til at ske. Det kan være i forhold til, hvem der skal have hvor mange penge, og hvem der skal have hvilke ting. Det er en god ide at have skrevet det ned sort på hvidt og få en advokat til at hjælpe sig med det, så det kommer til at være gyldigt hele vejen igennem. 

Hvis du leder efter en advokat århus eller omegn, kan du med fordel henvende dig til Hviid Advokater. De har stor erfaring med at hjælpe med at oprette et testamente. De har stor forståelse for, at det kan være en følelsesmæssig svær sag, men de vil behandle dig med respekt hele vejen igennem. 

Et testamente er først og fremmest en god måde at sikre, at det hele bliver, som du gerne vil have, at det skal være. Derudover er det en god måde at prøve at forhindre, at dine arvinger bliver uenige om din arv. Arv er noget af det, der virkelig kan splitte familier ad. Det er derfor en god ide at have lavet et testamente, så det er helt klart, hvem der skal have hvad.

Det kan også være en god anledning til at tale med folk på forhånd og forklare dem, hvorfor du har oprettet testamentet, som du har. Hvis du gør det, kan det også være med til at forebygge mange konflikter. Hvis folk går og regner med at arve en masse penge efter dig, men så ikke gør det, kan det skabe stor splid og en stor modvilje mod dine øvrige arvinger. Hvis du forklarer dem, hvorfor de ikke skal arve, for eksempel fordi du over årene har lånt dem en masse penge, som du anser som et forskud på arven og derfor ikke har krævet tilbage, kan det være med til at dæmme op for konflikterne. 

Når du er gået bort, kan Hviid Advokater være med til at dele dit bo op. Det gør, at dine arvinger vil opleve en stor kontinuitet i forbindelse med processen. De vil se, at advokaten har styr på dit testamente, og at det er lavet på en juridisk forsvarlig måde. Det kan give dem en tryghed, at det er sådan. 

Det kan være rart at have en lokal advokat til at stå for at dele boet op. De kan have styr på lokale forhold på en anden måde end andre advokater.