Er dine aktiviteter egentlig ikke sunde for dig?

05 januar 2021 Anders Lundtang Hansen

Selvransagelse kan være en af de sværeste ting i ens liv.

Det hjælper heller ikke altid, hvis man bliver konfronteret af ens nærmeste med påstande om, at man laver nogle dårlige ting i ens liv, for det kan få modsatte effekt, hvis man ikke selv er parat til at se problemerne i øjnene.

Men ender så med at lægge afstand til dem, som egentlig bare bekymrer sig for en, mens man sætter sig i ens egen skyttegrav og omgiver sig med mennesker, der giver en ret – og nyder godt af de samme dårlige aktiviteter.

Inderst inde ved disse mennesker godt, at man lever et dårligt liv, men man bekræfter hinanden i, at man blot gør dem i et mindre omfang/at man kan stoppe til hver en tid/at man har brug for det (i en periode) med videre.

Desværre er man faktisk på en deroute, som kan ende med at sende en i en nedadgående spiral, hvor det er for sendt at rette op på tilværelsen.

Skynd dig at droppe de dårlige aktiviteter hurtigt!

Vi skal ikke komme ind på, hvad de dårlige aktiviteter reelt handler om, for vi håber, at du kan spejle dig i denne overordnede beskrivelse og sætte sig i stedet ind her, så du måske kan mærke lysten til at ændre tilstanden til noget bedre og lave noget mere interessant.

Man ved det jo som reel inderste inde, at den er gal, så hvis du mærker noget inde i dig, der siger, at det er på tide at bruge tiden på mere fornuftige ting og måske lægge livet om, så er det måske værd at lytte til denne stemme.

Det kan være svært i starten, og man kan da heller ikke bare lave sådan en kovending uden videre, men små skridt tæller også – og så at omgive sig med gode mennesker, så har man her kimen til en god forandring.

Flere Nyheder