Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis du leder efter en ret, som du kan servere for dine børn og deres venner – for eksempel i anledning af børnefødselsdagen – bør du gå efter en ret, som kan laves på forhånd, og blot skal varmes op. På en børnefødselsdag er der som regel nok at se til, og så gider du ikke at skulle stå og tilberede mad samtidig.

Du kan for eksempel vælge at koge en gryde Chili Con Carne. Denne ret har den umiddelbart store fordel, at den kan laves på forhånd. Faktisk kan du med fordel koge en stor gryde Chili Con Carne, dagen før den skal serveres, og lade den stå og hvile på komfuret under låg. Så længe, kødet er kogt grundigt igenne, er der ingen sundhedsmæssig risiko forbundet herved – og så skal du blot tænde for blusset, når det er på tide at varme retten op inden servering.

Chili Con Carne – nemt og lækkert

Det er ikke sværere at lave Chili Con Carne, end det er at lave en ganske almindelig kødsovs. Chili Con Carne skal dog tilsættes bønner, hvis det skal være helt perfekt, og også gerne chili og hvidløg. Hvis du vælger at lave Chili Con Carne til børnefødselsdagen, bør du dog være opmærksom på, at du nok skal moderere mængden af chili, da børns smagsløg og ganer er noget mere følsomme end voksnes.

Du skal helst være i besiddelse af en stor, tykbundet gryde, når du skal lave Chili Con Carne, men ellers kræver retten ikke det store, avancerede køkkenudstyr. Ligeledes er basis ingredienserne hverken avancerede eller dyre – du behøver ikke at gå i special butikker og betale en formue for hverken dåsebønner, hakket oksekød, flåede tomater eller løg. Servér din Chili Con Carne med sprøde taco skaller – så er du garanteret mætte børn resten af dagen! F

ind basis opskriften på Chili Con Carne på dk-kogebogen.dk