Billig E væske i høj kvalitet – find det online

30 juni 2018 Astrid Pedersen
Billig E væske i høj kvalitet - find det online

Et totalt rygestop er for nogle mennesker så let som at klø sig i nakken – og for andre en total utopi. Der findes lige så mange forskellige typer rygere, som der findes mennesker i verden. Hvad der virker for nogle, virker ikke nødvendigvis for andre. Og hvor nogle rygere har en er utroligt afhængige af deres daglige dosis nikotin, udvikler andre aldrig den type afhængighed.

Den sidste type rygere er derfor med al sandsynlighed mere afhængige af vanen, end de er af det fysiske stof, som indtages, når man ryger en cigaret. Derfor vil de ikke kunne anvende samme metoder til rygeafvænning, som de fysisk nikotin afhængige rygere kan, nemlig nikotin plastre, tyggegummi eller tabletter. Disse midler fjerner nemlig kun den fysiske afhængighed og de værste abstinens symptomer. Man kan stadig hurtigt komme til at savne det med at kunne tænde en smøg til en fest, eller holde rygepause efter frokost med kollegerne på jobbet. Og det kan hverken plastre, tyggegummi eller tabletter hjælpe med.

Bliv røgen kvit med damp

Hvis du stadig ønsker at kunne deltage i det kammeratlige eller kollegiale sammenhold, der opstår på rygeterrassen eller uden for kontoret, kan det anbefales, at du anskaffer dig en e-cigaret. Du har sikkert set flere og flere skifte fra konventionelle cigaretter til den elektroniske variant – og det kan der være flere gode grunde til. For det første kan du ved hjælp af e-cigaretten gradvist trappe dit daglige nikotin forbrug ned uden at skulle give køb på dit daglige antal rygepauser. Og for det andet slipper du for stanken af røg i hår og tøj.

Find ecigs, E væske og andet udstyr online

Hos prodamp.dk kan du finde alt, hvad du skal bruge for at blive dine rygervaner kvit. Klik ind på prodamp.dk og se det store udvalg af ecigs og E væske.

Flere Nyheder